Programma

Blok 1 | 11:00-12:30

 

Ontvangst: Miss Meetballs

Floor van der Poort, oftewel Miss Meetballs zorgt voor een kleurrijk en hartelijk ontvangst! Miss Meetballs weet als geen ander iedereen op te fleuren met haar feestelijke verschijning.

Opening: Fenna Ulichki

Stadsdeelvoorzitter Amsterdam-West Fenna Ulichki verwelkomt de bezoekers van het WoWA Festival 2019 met een openingswoord.

Host: Naima Azough

Moderator en documentairemaker Naima Azough zal de dag vol enthousiasme begeleiden en presenteren. 

Muziek: Wies Goedhart

Klassieke sopraan en vocal coach Wies Goedhart opent het WoWA Festival op een muzikale manier met haar lyrische en klassieke zangkunsten. Met haar heldere hoogte, muzikaliteit en warme klank weet ze mensen te raken en verbinden.

Presentatie: Astrid Echteld

Communicatietrainer en senior coach Astrid Echteld laat zien hoe belangrijk communicatie is en hoe je het kan gebruiken om samenwerking te verbeteren én meer werkplezier te hebben. Met haar motto ‘het succes zit in de werkrelatie’ legt Astrid uit welke factoren communicatie belemmeren en hoe dit verbeterd kan worden.

Presentatie: Mascha Mooy 

Adviseur en oprichter van Bye Bye Burnout Mascha Mooy, vertelt met de nodige zelfspot haar persoonlijke verhaal over haar burn-out. Nu zal ze met ons delen wat haar kracht gaf om eruit te komen en hier haar werk van te maken.

Presentatie: Damaira Anijs 

Damaira Anijs werkt al 10 jaar als fiscalist met creatieve ondernemers en bedrijven. Als oprichter van DNA Community wilt zij graag haar kennis delen met andere vrouwen, over hoe je slimmer met geld om kan gaan en hoe je jouw financiën beter kan beheersen.

Spoken word: Ikram El Ouardi 

Ikram El Ouardi is oprichter van het Leading Ladies Congres en sociaal ondernemer die zich inzet voor de talentontwikkeling van jongeren en vrouwen. Tijdens deze editie van het WoWA Festival zal ze de bezoekers een warm hart toe dragen met spoken word poetry.

Blok 2 | 12:30-15:00

 

Experience: Massages door Ria van Leeuwen

Ria van Leeuwen besloot haar goede baan vaarwel te zeggen om van haar passies haar werk te maken. Ze geeft nu yogales en is geschoold in meerdere massagestijlen. Kom genieten van haar expertise tijdens haar korte powermassages.

Experience: Kleurbalans met Jacqueline Wouters

Aura Soma Practitioner Jacqueline Wouters neemt je mee op ontdekking in de wonderlijke wereld van kleurbalans. Met haar kleurenflessen zal ze korte consulten geven over wat jouw kleur voor jou betekent.

Experience: Body balance met Marja Verschraagen

Coach en body balance docent Marja Verschraagen laat je met haar balansworkshop ontdekken hoe je meer kracht, flexibiliteit en concentratie kunt ontwikkelen door eenvoudige yogabewegingen en elementen van Tai Chi.

Workshop: Personal Branding met Awura Simpe

Oprichter van Creative Women Collective Awura Simpe weet als geen ander hoe belangrijk het is om jezelf op de juiste manier te positioneren. Tijdens haar workshop zal Awura alle ins and outs bespreken van personal branding.

Workshop: Presenteren met impact met Bonnie Williams

Oprichter van The Whole Package en performance coach Bonnie Williams laat jou zien hoe je jezelf het beste zakelijk kan presenteren met de hulp van de juiste tools en inzichten.

Workshop: Kleding & Branding met Fatima Essahsah

Fatima Essahsah is oprichter van Bureau YAN en Stones Stories, en zet zich in voor jongeren en jong volwassenen die interesse hebben in een carrière in de modebranche. Bereid je voor op een workshop vol tips voor de modebranche en branding van een ervaren ondernemer.

Workshop: Social media marketing met Awura Simpe

Oprichter van Creative Women Collective en Creative Women Agency Awura Simpe deelt haar praktische kennis van social media marketing. Haar workshop zit boordevol tips, tricks en inspiratie over hoe jij je verder kan ontwikkelen op het gebied van social media.

Workshop: Let’s get LinkedIn met Mireille Buldeo Rai

Mireille Buldeo Rai is een ervaren workshopleider en houdt ervan om te delen met anderen. Tijdens haar workshop Let’s get LinkedIn zal ze jou introduceren aan LinkedIn en zal ze haar praktische tips en tricks delen.

Workshop: Mindset is alles met Daily Coffie

Daily Coffie is personal coach, intuitive reader en lachcoach! Met haar workshop ‘Mindset is alles!’ zal ze je meenemen in de wereld van de mindset in relatie tot innerlijk dialoog, persoonlijk geluk en werkplezier.

Blok 3 | 15:30-17:00

Muziek: Patricia Winklaar

Patricia Winklaar is ondernemer, trainer en coach. Met haar passie voor ondernemen en dansen heeft ze ConfiDANCE ontwikkeld: een programma waarbij ze de dames van het WoWA publiek in beweging zal krijgen door middel van ‘movement, mindset and motivation’.

Presentatie: Chantal Heutink

Oprichter van Ignite Your Red Power Chantal Heutink neemt je mee op reis! Ze laat je ervaren dat alles wat je nodig hebt: kracht, wijsheid, moed en compassie, al in je zit. L.E.F. is het kompas tijdens de reis – Take the Lead, Express and Embrace yourself and ignite your Fire. Chantal laat zien hoe je op eigen voorwaarden de leading lady van je leven wordt.

Presentatie: Nadia Zerouali

Voor Nadia Zerouali draait het leven om eten en drinken! Nadia is culinair schrijver van het prijswinnende ‘Melk en Dadels’ boek en het gezicht van diverse tv-programma’s. Tijdens haar presentatie zal ze vertellen over haar passie voor eten en drinken en de kracht van het koken.

Presentatie: Melanie van der Horst

Bestuurslid van stadsdeel West Melanie van der Horst vertelt waarom duurzame mode zo belangrijk is voor Amsterdam-West en het belang hiervan in haar duurzaamheidsbeleid.

Presentatie: Fatima Essahsah

Fatima Essahsah is oprichter van Bureau YAN en Stones Stories, en zet zich in voor jongeren en jong volwassenen die interesse hebben in een carrière in de modebranche. Leer meer van haar presentatie vol tips en tricks voor het werken in de modebranche van een ervaren ondernemer.

Modeshow: Kitchen for Fashion

Regine Kamerling en Claire Wielzen hebben samen Kitchen for Fashion opgericht en laten hun visie van integratie zien door traditionele kleding en Europese stijl samen te brengen. Dit jaar mogen wij genieten van een prachtige culturele modeshow.

Muziek: Shaza Hayek

Syrische zangeres Shaza Hayek is afgestudeerd aan het conservatorium in Damascus in de kunst van de oosterse vocale uitvoering en woont sinds 2014 in Nederland. Bereid je voor en geniet van 20ste eeuwse Arabische liederen, klassieke Arabische muwashahat nummers maar ook hedendaags werk van zangers!