Organisatie

 

Het team van het Women of West Amsterdam Festival

Marian Spier is bestuurder en ondernemer. In 2012 startte ze haar eigen bedrijf, gespecialiseerd in het oplossen van complexe communicatievraagstukken in binnen en buitenland. Ze heeft een divers portfolio van klanten opgebouwd, zoals S4 Capital, het Ministerie van Buitenlandse Zaken, het Ministerie van Justitie, het Ministerie van Economische Zaken, Gemeente Amsterdam, Verenigde Naties, en TED.com.

Celina Sadijo is verantwoordelijk voor de communicatie en het design omtrent het WoWA festival. Zij werkt al sinds 2018 vol plezier mee aan WoWA. Als geboren en getogen Amsterdam-Westernaar, wilt zij graag haar steentje bijdragen aan het stadsdeel via WoWA. Inclusiviteit, verbintenis gelijkwaardigheid zijn de belangrijke waarden die zij graag ieder jaar weer meeneemt en verwerkt in het festival.

Soleil Eijken is de event producer van WoWA 2022.Een verbinder in hart en nieren met een basis in Hospitality Management. Na jaren in sales te hebben gewerkt voor corporate organisaties besloot Soleil in 2017 het roer om te gooien en haar passies te combineren als freelancer in sales en evenementen.
Soleil zet zich graag in om unieke ervaringen te creƫren door middel van het organiseren van evenementen, wat zij dit jaar ook weer tijdens het WoWA festival zal doen.