Selecteer een pagina

Organisatie

Het team van het Women of West Amsterdam Festival

 

Nederland, Amsterdam, 6 mei 2015 Marian Spier foto: Merlijn Doomernik

Marian Spier is de bedenker en organisator van het Women of West Amsterdam Festival. Zij zit in het bestuur van TEDxAmsterdam, is de oprichter van TEDxAmsterdamWomen, wordt regelmatig gevraagd om te spreken op internationale platformen en werkt daarnaast als consultant om organisaties en steden te adviseren bij complexe vraagstukken op het gebied van digitale transformatie en diversiteit.

jasja-van-der-wel

Vanuit haar expertise op het gebied van kunst en cultuur is Jasha van der Wel verantwoordelijk voor de creatieve programmering van het Women of West Amsterdam Festival, waaronder workshops, zang, dans, exposities, filmvertoningen en de participatiemarkt. Met haar bedrijf The Experience Enhancer helpt zij het Women of West Amsterdam Festival creatief en kleurrijk te maken.

sjaidah-lansbergen

Sjaïdah Lansbergen is verantwoordelijk voor het onderhouden van contacten met sprekers en andere betrokkenen. Ook treedt zij op als aanspreekpunt voor de crew, sprekers en andere genodigden tijdens het Women of West Amsterdam Festival.

mila-de-bont

Mila de Bont is sinds enkele jaren betrokken bij de programmering van TEDxAmsterdamWomen. Ook was zij betrokken bij het allereerste Black Female Achievers evenement. Zij liet het zich geen twee keer vragen toen zij wederom onderdeel kon worden van een project dat op een positieve manier bruggen bouwt tussen mensen. Bij het Women of West Amsterdam Festival ondersteunt zij de programmering en communicatie.

sarie-soewargana

Sarie Soewargana is verantwoordelijk voor de communicatie en promotie van het Women of West Amsterdam Festival. Vanuit haar expertise op het gebied van communicatiestrategie en contentcreatie ondersteunt zij festivals als KLIK Amsterdam Animation Festival, Cinedans en Cracking the Frame Presents.

evas-servicebureau

Eva’s Service Bureau (Bryan en Eva Isselt) zorgt voor de productie van het Women of West Amsterdam Festival en de hostess service. Eva’s Service Bureau werkt vanuit de passie en liefde om personen en organisaties die een evenement organiseren te ontzorgen door tot in de kleinste details zaken uit handen te nemen.