Selecteer een pagina

Organisatie

Het team van het Women of West Amsterdam Festival

Marian_Spier

Marian Spier is de bedenker en organisator van het Women of West Amsterdam Festival. Zij zit in het bestuur van TEDxAmsterdam, is de oprichter van TEDxAmsterdamWomen, wordt regelmatig gevraagd om te spreken op internationale platformen en werkt daarnaast als consultant om organisaties en steden te adviseren bij complexe vraagstukken op het gebied van digitale transformatie en diversiteit.

Priscilla

Priscilla Osei is verantwoordelijk voor het programma van het Women of West Amsterdam Festival 2018. Als CMV student aan de hogeschool van Amsterdam heeft zij zich altijd betrokken gevoeld om deel te nemen aan een betere maatschappij. Mensen ondersteunen, stimuleren in de vormgeving van hun culturele leven staat dan ook hoog op haar lijst! Daarnaast wilt ze de bezoekers middelen en vaardigheden meegeven waarmee zij hun zelfredzaamheid en zelfwerkzaamheid leren vergroten. 

Celina

Celina Sadijo is verantwoordelijk voor de programmering van het WoWA Festival. Vanuit haar ervaring als bewoner van Amsterdam West wilt zij graag een verschil kunnen maken voor haar stadsdeel, door een zo divers mogelijk programma op te zetten met sprekers en workshop houders vanuit allerlei verschillende achtergronden en leeftijden. Op deze manier wilt zij graag dat de bezoekers zich geïnspireerd voelen en zich op een positieve manier met elkaar kunnen verbinden.

 

Gemma

Gemma Damen is verantwoordelijk voor de communicatie en promotie van het Women of West Amsterdam Festival 2018. Vanuit haar expertise op het gebied van marketing en communicatie en contentcreatie ondersteunt zij bedrijven als Unit4, Lean Consultancy Group, SmartSpotter en BNP Parisbas. Daarnaast werkt zij al meerdere jaren in het communicatieteam van TEDxAmsterdamWomen.

Nhi

Nhi Phan is verantwoordelijk voor de dagproductie van het Women of West Amsterdam Festival 2018. Tevens was ze bij de vorige editie ook betrokken als dagproducent. Als freelance business & strategie consultant heeft ze naast haar ervaring in consultancy ruim 4 jaar ervaring in event management. Haar hart ligt vooral bij projecten in de maatschappelijke sector, omdat ze het belangrijk vindt om impact te maken en mensen vooruit te helpen. Zo was ze o.a. uitvoerend producent van de Kleurrijke Top 100 2017, Black Female Achievers 2018, Internationale Vrouwendag Gemeente Amsterdam en heeft ze van 20 theatervoorstellingen – The Bright Side of Life – de productie verzorgd. Nhi is verder werkzaam bij TEDxAmsterdamWomen als Head van de Startup Award.

joostsite

Joost Eras is bezig met de decoratie en uitstraling van het Woman of West Amsterdam Festival. “Het is belangrijk om een goede sfeer te creëren zodat iedereen zich tijdens het festival op z’n gemak voelt!”.