Organisatie

Het team van het Women of West Amsterdam Festival

Marian Spier is sociaal ondernemer en de organisator van WoWA Festival. Ze was manager en docent aan de Hogeschool van Amsterdam van 2005 tot en met 2013. Vanaf 2013 startte ze haar consulting bedrijf en bedient ze een divers palet aan cliënten die verschillen in branches, sectoren en omvang zoals de Verenigde Naties (UNOCHA), Unesco, TEDx in Europa en het Caribisch gebied, TED.com, USAID, American University, Ministerie van Buitenlandse Zaken en de Gemeente Amsterdam. Marian coacht en is mentor van jonge vrouwelijke ondernemers uit Nederland, Polen, de Verenigde Staten, Algerije, het Caribisch gebied en in Moldavië. Zij richtte het eerste female startup award programma op in Nederland op en fungeert als adviseur, lid raad van toezicht en bestuurslid van verschillende non-profit en semi-gouvernementele organisaties zoals Het Van Gogh Museum, Van den Ende Foundation, de Rutgers stichting, en Stichting Het Hem.

Sjaïdah Lansbergen is verantwoordelijk voor de programmering van het WoWA Festival. Zij werkt graag aan het festival mee omdat zij graag haar bijdrage wilt verlenen aan sociale inclusiviteit. Sjaïdah is van mening dat in deze tijd van globalisering het belangrijk is dat iedereen mag en kan meedoen in deze dynamische stad. Met deze intrinsieke motivatie zal ze sprekers en deelnemers benaderen en een bijdrage verlenen aan de organisatie.

Jasha van der Wel is verantwoordelijk voor de productie van het Women of West Amsterdam Festival 2019. Zij was ook bij de eerste en tweede editie betrokken als creatief producent. Jasha krijgt een kick van het organiseren van bijzondere evenementen die een impact maken op het welzijn van mensen. Met haar bedrijf The Experience Enhancers verandert zij congressen in congrestivals en en conferenties in unconferences. Zij werkt samen met een divers collectief van kunstenaars en andere ‘Experience Enhancers’. Ze was o.a. Vier jaar lang Experience designer van TEDxAmsterdam, twee jaar op rij creatief producent van het Brandpunt (de inspiratie area) van het Wildeburg Festival, de organisator van de Beeldenroute tijdens het Landjuweel festival, de sprekerslounge op Mysteryland Festivals (NL en USA) en vele andere festivals en evenementen.